Results 1 to 8 of 8

Thread: Auto Connect

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Auto Connect

    Hi all,
    I've recent;y purchased steam cs 1.6
    however, i've been having this problem with auto connect, such as: I was playing in WZ or KG servers and my cs redirect me to different servers on it owns. is there a way to disable this?
    BTW, the game seems to have different skin, or character views. is there a way to switch it back to classic skin? 1.3-1.5??

  2. #2
    [AoG] Owner
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    226
    Rep Power
    10
    Eww, that is not good, try a full re-install or resetting your configuation, it has nothing to do with the server.

    Before you re-install, check userconfig.cfg and config.cfg to see if any of your keys are binded, if not then Re-install Cs 1.6.

    The character models have to do with what you setup in "Video" settings as for enabling HD player models.

    However these questions are more for the steam forum then here.

    What server is it redirecting you to?
    Last edited by [AoG] booya; 01-09-2017 at 01:05 PM.

  3. #3
    [AoG] Server Admin ABDOU's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Algiers
    Posts
    111
    Rep Power
    2132
    lol same thing happened with me it redirect me to another server that i've played in it before and i found that my keys were all unbinded

  4. #4
    [AoG] Owner
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    226
    Rep Power
    10
    Yea I figured, this sounds like a key bind issue however Steam CS 1.6 does not have this issue anymore. This is an issue with non-steam only.. Steam fixed the binding issue called "slow-hacking", google it smart guys.

  5. #5
    [AoG] Staff[AoG] Xhoi [AoG] XhOi's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Age
    22
    Posts
    203
    Rep Power
    10
    That happens sometime when you connect to any online server that change your configs

    [AoG] *LuCkY|StRiK3*

  6. #6
    AdmiN Ŧяiki [AoG] -Ŧяiki ツ's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    La Gran Sabana
    Age
    27
    Posts
    271
    Rep Power
    10
    Strongly Agree With You *LuCkY|StRiK3*...

    That happened to me and the solution is to re-install ....

    Oh you can try to delete these files, On the following routes for the files I will give you to download and replace;

    Replace:
    1_:Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\resource :
    Note: If it is not steam, just replace this file : \counter strike 1.6\cstrike
    In the path where you install it ..

    http://www.mediafire.com/file/bxqst9...0/GameMenu.res

    2_:Steam\steamapps\common\Half-Life\valve\resource :

    http://www.mediafire.com/file/pt616dmandv5t6i/GameMenu%282%29.res

    Note : Will be downloaded as: GameMenu(2).res After replacing, edit by GameMenu.res

    Remember to delete files from your folder before replacing
    ...

    With that, it should be solved, otherwise it should be re-installed the Counter Strike ...
    Last edited by [AoG] -Ŧяiki ツ; 01-09-2017 at 05:21 PM.


  7. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Problem has been solved, you guys are awesome

  8. #8
    [AoG] Staff[AoG] Xhoi [AoG] XhOi's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Age
    22
    Posts
    203
    Rep Power
    10
    No problem Any staff close the thread to prevent spam.

    [AoG] *LuCkY|StRiK3*

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •